We gaan weer beginnen!

Hallo lieve mensen,

Nadat we een hele periode hebben opgesloten gezeten in verband met corona is het eindelijk weer tijd om voorzichtig aan te beginnen met de lessen.

Maar zoals alles om je heen is het ook paardrijden anders geworden voorlopig. We zullen ons samen moeten aanpassen om het veilig en hygiënisch te houden. Als we ons allemaal aan de nieuwe protocollen houden kunnen we samen weer genieten van de paarden.

HEB JE VERKOUDSHEIDSKLACHTEN DAN BLIJF JE THUIS!!

Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen !

 

Algemene regels

De lesroosters zoals ze waren zetten we voorlopig aan de kant. De lessen worden op 3 dagen gegeven, namelijk de maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag voor de kinderen. Voor de volwassenen op de donderdag- en vrijdagavond.

 

Dagelijkse gang van zaken

 

Hoewel we al onze klanten gunnen om weer te kunnen rijden is het naar ons idee niet handig om weer te gaan rijden als je nog niet zo heel lang op paardrijden zat of nog erg onzeker bent. Het is niet mogelijk om iemand naast de pony’s te laten lopen. Dus we willen de ouders vragen om in te schatten wat hun kind aan kan/durft. Ook zullen wij bij de inschrijvingen inschatten of de betreffende ruiter in staat is om zelfstandig in de buitenbak te rijden.

 

Met al deze regels kunnen we samen weer lekker paardrijden! Mochten er nog vragen zijn neem gerust contact met ons op: 0523 262624

Kinderen:
https://datumprikker.nl/pxxqztwxp8gr4waq maandag

https://datumprikker.nl/pkx2mnssda7r4wx3 woensdag

https://datumprikker.nl/pgx963qefxyr4wjq vrijdag

Volwassenen:
https://datumprikker.nl/ppxnyugma69r4wgk vrijdag

Ivm Hemelvaart is er volgende week alleen vrijdagavond les