Zomerkamp

MANEGE “HOOGENWEG”

Hoogenweg 52

7793 HM Hoogenweg

Tel: 0523 – 262624


  

Hallo vakantievrienden en vriendinnen,

 

Hier een berichtje van de Hoogenweg. Zo aan het eind van het jaar kijken we terug op een bewogen jaar waarin we afscheid hebben moeten nemen van ons dierbare paarden en evenzo dierbare mensen. Maar ook hebben we kennis mogen maken met nieuwe paarden en nieuwe vrienden en vriendinnen. Door corona verliep alles anders dan we gewend waren en lange tijd wisten we niet eens zeker of de kampen wel door konden gaan. Gelukkig wisten we op het laatste moment toch nog alles te regelen. We hebben een zestal hele gezellige kampweken gehad. En natuurlijk hebben we ook alweer zin in volgend jaar.

En dus organiseren wij in 2024 weer een zestal zomerkampweken. En uiteraard willen we jou/u ook uitnodigen weer gezellig mee te doen. We blijven natuurlijk wel voorzichtig zolang corona actief blijft. Voor nu gaan we er in principe van uit dat we weer kampen kunnen organiseren. We weten alleen nog niet of dat in dezelfde vorm zal zijn als afgelopen jaar of dat we weer helemaal los kunnen zoals we gewend zijn. Ook zijn we aan het denken wat we kunnen doen als we nog steeds voorzichtig moeten doen, of het eventueel een mogelijkheid is om op een ander moment in het jaar een klein groepje uit te nodigen om te komen logeren. Maar dat laten we allemaal nog weten.

 

De kosten van de zomerkampen in 2024 kampweek € 620,- en een tussen liggend weekend € 80,-. Voor een vrijwilliger is het verblijf uiteraard gratis. Voor vrienden of vriendinnen ook al kunnen ze niet paardrijden, dan mogen ze wel inschrijven voor een week gezellig mee op kamp. We hebben genoeg andere leuke activiteiten.

 

 

 

 

Zomerkamp 1 is  van maandag 15 juli tot en met zaterdag 20 juli

Zomerkamp 2 is van maandag 22 juli tot en met zaterdag 27  juli.

Zomerkamp 3 is  van maandag 29 juli tot en met zaterdag 3 augustusi

Zomerkamp 4 is van maandag 5 augustus tot en met zaterdag 10 augustus

Zomerkamp 5 is van maandag 12 augustus tot en met zaterdag 17 augustus

Zomerkamp 6 is  van maandag 17 augustus tot en met zaterdag 24 augustus

Inschrijven kan middels het meegezonden inschrijfformulier,

groetjes Jantje, Richard, Jantina, Maaike en Teun

Inschrijven als Vrijwilliger

Inschrijven als Ruiter