Nieuwe lockdown

Zoals iedereen wel heeft gehoord gisteravond is Nederland weer opnieuw in lockdown. Voor de paardensport betekent dat dat per direct er geen lessen meer gegeven worden. Tot in ieder geval 19 januari zijn alle lessen afgelast, zowel groepslessen als individueel.

 

De manege is alleen nog open voor pensionklanten en leasers. Maar zoals de regels er nu liggen mogen ook die binnen niet rijden. Er mag alleen in de buitenbak gereden worden.  We wachten met smart op bericht van de KNHS/FNRS die momenteel in overleg is of deze regel versoepelt gaat worden voor de pensionklanten/leasers.

We houden jullie op de hoogte!

 

Voor al onze klanten: bedankt voor al jullie steun in het afgelopen jaar en we hopen jullie in 2021 weer volop te mogen begroeten. Dan gaan we er weer een paard-fantastisch jaar van maken!!

 

UPDATE: ZOJUIST IS BEKEND GEMAAKT DAT INDIVIDUEEL RIJDEN IS TOEGESTAAN IN DE BINNENBAK! Onze pensionklanten en leasers mogen dus ook binnen rijden. Buiten blijft se norm, maar binnen mag ook.